Kaiserův bylinkový lák - Ulrichova receptura

Značka: KAISER
69 Kč 276 Kč od 69 Kč –14 % –28 % až –28 %
Kaiserův bylinkový lák - Ulrichova receptura
69 Kč 276 Kč od 69 Kč –14 % –28 % až –28 % 59 Kč 199 Kč od 59 Kč
Odesíláme do 24hod. Odesíláme do 24hod. Zvolte variantu
Varianta

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ulrichova receptura je založená na bylinkách z našich zahrádek, doplněná o černý pepř. Z koření jsme použili hlavně celerovou nať, libeček a medvědí česnek. Dále v něm najdete aromatickou bazalku, oregano a tymiián. To celé dokresluje sladká mrkev, pastiňák a bílé hořčičné semínko.

Směs najde uplatnění u většiny ryb i drůbeže. Velmi dobře poslouží i na červená masa. 

Jak se to s tím to? Celý sáček rozpustíme v 5-6ti litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlého láku (4st. jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8-12hod...to je tak zhruba přes noc.

 S masem tolik spěchat nemusíte, drůbež potřebuje 2-3dny a běžné šrůtky o váze cca 1,5kg tam nechte alespoň 7-10dní. U masa je nutné lák povařit 5-8min a koření poté scedit) Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte a také dobře osušte.

 

Balení: 350g (pro 6l láku a cca 5kg ryb nebo červeného masa).

Obsah soli 94%.

Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl a ani "éčka".

Obsahuje alergeny: celer a hořčice

Expirace min. do září 2021 nebo delší

Vyrobeno v Česku