Rádi udíte a otravuje Vás zdlouhavé zrání ohně a čekání na ten správný kouř? Právě Vy oceníte uzení ...
Magazín o uzení
Uzení s elektrickými udírnami
Uzení ryb
Uzení ryb - obecně Uzení ryb patří k nejstarším způsobům prodloužení údržnosti a trvanlivosti masa ...
Uzení hub
Tvrdé houby lze úspěšně vyudit! Méně známý způsob úpravy hub. Uzení hub je však jednoduchý způsob ...
Techniky uzení
Uzení je způsob tepelného zpracování masa a masných výrobků účinkem tepla a kouře z tvrdého dřeva, u...
Obecně o uzení
„Uzení masa, ryb a jiných výrobků je nádherná disciplína, je to folklór.“ Uzení v klasických udírná...
Nové chuti při uzení
Novou chuť a vůni dodají uzeným pokrmům v domácích udírnách pikantní marinády a bylinkové směsi. Dop...
Jak vybrat udírnu
Jak postupovat při výběru udírny? Při výběru udírny pro domácí uzení je nutné odpovědět si na někol...