Kaiserův bylinkový lák - Kárlova receptura

Značka: KAISER
79 Kč
Vyprodáno

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kárlova receptura pochází z oblasti Šumavy a zvlášť se hodí pro sladkovodní ryby a vepřové maso. Zkuste do toho naložit třeba pstruhy a pozorujte, co to při uzení dělá s okolím!

Jak se to s tím to? Celý sáček rozpustíme v deseti až dvanácti litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlého láku (ty 4st. jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8hod...to je tak zhruba přes noc. S masem nespěcháme, rozumný kus krkovice by tam měl počkat klidně tři až čtyři neděle. Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchneme a také dobře osušíme.

 

Balení vážící 700 gramů obsahuje mimo kvalitní soli také plody jalovce, bobkový list a bílý pepř.